Køb bogen

 

 ”7 minutter”

Pris: 147 kr. + 43 kr. i fragt, ialt 190 kr.

Mobil pay 40958875

Eller

Danske Bank reg. 3349 konto 3349313804

 

Bogen sendes umiddelbart efter modtagelse af pengene


Hvis bogen skal signeres så venligst skriv i besked, hvem der er den heldige modtager 🙂 
Jeg glæder mig til at sende “7 minutter” til dig

 

 

 

Sanne Mikaela Bazlamit

 

 

 

 

Camille Hammerich

Halvvejs i din skønne bog Sanne Mikaela Bazlamit ?
Fantastiske historie som inspirerer og stimulerer fantasien ?
Glæder mig til at læse den færdig og til selv at udfylde de blanke sider ?
Tak for en dejlig bog ?
Kan varmt anbefale alle at købe den - vores hjerne har godt af at læse og det er skønt at det er korte historier med mening ?
7 minutter
2018-07-05T19:32:17+00:00
Halvvejs i din skønne bog Sanne Mikaela Bazlamit ? Fantastiske historie som inspirerer og stimulerer fantasien ? Glæder mig til at læse den færdig og til selv at udfylde de blanke sider ? Tak for en dejlig bog ? Kan varmt anbefale alle at købe den - vores hjerne har godt af at læse og det er skønt at det er korte historier med mening ?

Corina

Hold nu op Sanne, hvor var det dejlig læsning. Rørende, eftertænksomt og humoristisk. ??

7 minutter
2018-07-05T19:34:06+00:00
Hold nu op Sanne, hvor var det dejlig læsning. Rørende, eftertænksomt og humoristisk. ??

Tina Pedersen

Bogen 7 minutter er alle steder i mit hus for øjeblikket... På køkkenbordet, ved siden af sengen og må reddes i tørvejr for regnen fordi den ligger på havebordet.. I min verden er det gode tegn, for det betyder at jeg læser i bogen alle steder, hvor jeg er og på alle tider af døgnet.. De små historier gør mig nysgerrig efter at høre mere, deres enkle udformning udfordrer min lyst til detaljer... Jeg lokkes og opfordres til selv at tænke videre og fantasere - det er rent guf for hjernen og min kreative sans... Undervejs kan jeg næsten høre Sanne Mikaela Bazlamit læse teksterne op og det er en kæmpe bonus - en fin lille bog som gør indtryk - tak... ?❤️
7 minutter
2018-07-05T19:34:55+00:00
Bogen 7 minutter er alle steder i mit hus for øjeblikket... På køkkenbordet, ved siden af sengen og må reddes i tørvejr for regnen fordi den ligger på havebordet.. I min verden er det gode tegn, for det betyder at jeg læser i bogen alle steder, hvor jeg er og på alle tider af døgnet.. De små historier gør mig nysgerrig efter at høre mere, deres enkle udformning udfordrer min lyst til detaljer... Jeg lokkes og opfordres til selv at tænke videre og fantasere - det er rent guf for hjernen og min kreative sans... Undervejs kan jeg næsten høre Sanne Mikaela Bazlamit læse teksterne op og det er en kæmpe bonus - en fin lille bog som gør indtryk - tak... ?❤️

Hanne Elena Lama Rørbech .

Kære Sanne. Sikke en fin Bog du har skrevet- jeg har læst den hele nu. Jeg får lyst til at høre mere om de personer du anstryger så let . Tænk at du kan få så meget ud af 7????????❤️?tillykke og BLIV ved med at skrive. Jeg vil gerne læse det . Kærlig hilsen og sov godt .
7 minutter
2018-07-05T19:35:57+00:00
Kære Sanne. Sikke en fin Bog du har skrevet- jeg har læst den hele nu. Jeg får lyst til at høre mere om de personer du anstryger så let . Tænk at du kan få så meget ud af 7????????❤️?tillykke og BLIV ved med at skrive. Jeg vil gerne læse det . Kærlig hilsen og sov godt .

Lisbeth Højlund Lutzhøft

Jeg begyndte at læse Sanne Mikaela Bazlamit bog, som hedder 7 min. Den er genial i sin enkelhed. Anbefaler bogen vider ud i mit netværk her. Den får 5 stjerner for stor inspiration, for øjenåbner, kreativitet og hjertelighed.
7 minutter
5.0
2018-07-05T19:36:38+00:00
Jeg begyndte at læse Sanne Mikaela Bazlamit bog, som hedder 7 min. Den er genial i sin enkelhed. Anbefaler bogen vider ud i mit netværk her. Den får 5 stjerner for stor inspiration, for øjenåbner, kreativitet og hjertelighed.
1.0
5