7 minutter

 

 

Få gang i din kreativitet og gør brug af den på 7 minutter.

 

Køb bogen her

Sanne Mikaela Bazlamits debutbog, 7 Minutter, er en samling personlige fortællinger som er skrevet på 7 minutter. Fortællingernes livsemner som forelskelse, venskaber, naturen, beslutninger, døden, tro, nærvær og nuet tager afsæt i 33 overskrifter, og under disse overskrifter kan læseren gå på opdagelse i fortællingernes tidløse og humoristiske univers:

”Jeg fik den idé at skrive ud på facebook til mine venner: Giv mig en overskrift på højst fem ord, så vil jeg skrive ucensureret i 7 minutter…”

”Jeg gav mig selv udfordringen, så jeg kunne give slip på min kontrol” siger Sanne.

Ved hjælp af andres overskrifter som Udvikling skabt af smertelig afvikling, Ja, til hele dit liv og My future with Thailand wife gør forfatteren op med skriveblokeringer og indgroede holdninger til det at skrive. Betragtningerne under overskrifterne er sanselige og indbydende, og læseren følger en rolig og sikker bevidsthedsstrøm som indbyder til eftertanke.

 

DU ER HERMED INVITERET

7 Minutter er et håndgribeligt eksempel på at inspiration er menneskets brændsel til et kreativt udbytte. Bagest i bogen er der plads til at læseren kan skrive sine egne 7 minutters historier under – naturligvis – forskellige, inspirerende, overskrifter;

Da jeg skulle tidligt op, Kærlighed, det købte jeg i Netto, Køkkenruller i en svær tid…  

Udpluk af pressemeddelelse skrevet af Journalist Heidi K. Schubert

Køb bogen her